Get Adobe Flash player

Месец Септември


ПРОГРАМА НА СПЕКТАКЛИТЕ НА
ТЕАТРАЛНО - МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР гр. КЪРДЖАЛИ
ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2020 г.
 
Дата Час Постановка Обект
 13.09.2020  11:00  "Аладин"  гр. Кърджали, куклен театър
 16.09.2020  19:30  "Перфектната сватба"  гр. Монтана, Драматичен театър "Драгомир Асенов"
 20.09.2020  11:00  "Момче и вятър"  гр. Кърджали, куклен театър
     "Застреляй идиотите"  гр. Ботевград, НЧ "Христо Ботев"-1884
 27.09.2020  11:00  "Бременските музиканти"  гр. Кърджали, куклен театър
 29.09.2020  19:00  "Перфектната сватба"  гр. Бяла Слатина, Читалище "Развитие - 1892"
 30.09.2020  19:00  "Перфектната сватба"  гр. Добрич, Концертна зала