Get Adobe Flash player

Месец Юли


ПРОГРАМА НА СПЕКТАКЛИТЕ НА
ТЕАТРАЛНО - МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР гр. КЪРДЖАЛИ
ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2021 г.
 
Дата Час Постановка Обект
 03.07.2021  10:00  "Аладин"  гр. Димитровград, Язовир Черногорово
 06.07.2021  19:00  "Перфектната сватба"  гр. Гоце Делчев, Дом на културата
 06.07.2021  20:00  "Контрасти"  гр. Момчилград
 08.07.2021  19:00  "Зидари"  гр. Кърджали, голяма сцена