Get Adobe Flash player

ПРЕМИЕРA!

     Уважаеми гости и граждани на гр. Кърджали!
Заповядайте на премиерата на  постановката "Не всеки крадец е мошеник", която ще се състои на 07.03.2016 г., от 19:00 ч. на голяма сцена! На добър час!

alt

Нощ, небето раздирано от светкавици, вали проливен дъжд. В богаташка къща се промъква Крадеца. И всичко щеше да завърши бързо и просто, ако в този момент собственикът на къщата не беше решил да изневери и да преживее среднощно приключение с красива и своенравна жена. От тук нататък се завързва сложна и смешна история, в която изневерите се редуват, недоразуменията поставят героите в изумителни смешни ситуации. Лъжата, лицемерието, предадената съпружеска вярност се трупат едно след друго, за да завършат картината на едно общество, в което най-почтения човек се оказва професионалният крадец. От пиесата блика хумор и ирония, изненадващи ситуации и мъдри прозрения. И това е така, защото автор е носителят на Нобелова премия, живият класик на световния театър Дарио Фо. Не случайно пиесата „Не всеки крадец е мошеник“ шества по световните сцени и стотиците постановки са доставили наслада на милиони зрители. На сцената на Театрално-музикален център - Кърджали тя се представя от актьорите ЕЛИЦА ДАНАИЛОВА
МЕСУРЕ ТАХИР, АДРИАНА КЪНЧЕВА, РАДОСЛАВ АРНАУДОВ, ВАЛЕНТИН КАШЪМОВ, ЯКУБ ЯКУБ, и специалното участие на актьора от Народния театър и популярен от телевизионния сериал „Столичани в повече“ ВАСИЛ ДРАГАНОВ.
Постановката е дело на режисьора АНДРЕЙ КАЛУДОВ.