Get Adobe Flash player

ПРЕМИЕРA!

    Уважаеми гости и граждани на гр. Кърджали!
Заповядайте на премиерата на  постановката "Муминтролите спасяват Коледа", която ще се състои на 16.12.2016 г. от 18:00 ч. на голяма сцена! На добър час!

alt

           В далечна северна страна, в една голяма гора живеели Мумитролите. Цяло лято гората се огласяла от техните весели песни и игри, но щом дойдела есента и жълтите листа на дърветата окапели, Мумитролите заспивали и се събуждали чак през пролетта. Затова те знаели какво е лято, цветя, слънце, но сняг, пързалки и зима изобщо не били виждали. А за Коледа, за Коледа никога не били чували. Затова веднъж Баба Зима решила да ги събуди, за да видят и те Коледа. Завили страшни вихрушки, завалял сняг.” А какво ще се случи с тези приказни същества и ще помогнат ли на Дядо Коледа да се качи на шейната и тази година, можете да разберете, ако гледате новата постановка на ТМЦ - Кърджали.

Спектакълът е реализиран със съдействието на GLOBAL NET, Elta Club, Аптеки Меаца, INSIDE. Със специално участие на ученици от първи до дванадесети клас от град Кърджали и DUO RAXSON - с илюзионно шоу.