Get Adobe Flash player

Защитни мерки и дейности онлайн в ТМЦ - Кърджали

alt

    Във връзка с въведеното извънредно положение в страната и непрекъснато променящата се обстановка, в Театрално-музикален център – Кърджали са в сила мерки за защита живота и здравето на служителите. Създадена е организация в ателиетата да се работи поетапно, като се следи да няма едновременно присъствие в помещенията на повече от двама човека. Проведен е инструктаж в изпълнение на Заповедта на министъра на здравеопазването. Достъпът на външни лица е строго забранен. На служителите, на които се налага да влизат в сградата на театъра, се предоставят безвъзмездно маски за многократна употреба и дезинфектанти. На административно-счетоводния персонал е разпоредено да работят от вкъщи съгласно Заповед на министъра на културата.

alt


Актьорският състав използва съвременните технологии и репетира онлайн. Актрисата Ани Петрова поде инициатива във фейсбук – приказка на живо. "От Виена до Казахстан и през Канада до Свищов идеята се приема изключително добре, получавам подкрепа от приятели и непознати", съобщи тя.
"Предвид пренасочване дейността на външни фирми, чиито услуги ползва ТМЦ-Кърджали за изработване на костюми и декори за пиесата "Аршин мал алан", доставките са неритмични. Това ще доведе до удължаване на срока за подготовка на материалната част", съобщи директорът Гълъб Бочуков. "Останете си вкъщи и се грижете за себе си и своите близки", апелира той.

alt

 

 

 

 

 

 

alt