Get Adobe Flash player

С ПРЕМИЕРАТА НА КУКЛЕНИЯ СПЕКТАКЪЛ "РОЖДЕСТВО" СТАРТИРА КОЛЕДНАТА ПРОГРАМА НА ТМЦ – КЪРДЖАЛИ!

alt

        "За идващите светли празници и най-вълшебния месец на годината сме подготвили интересна програма, която ще ви зареди с много вяра, надежда и добро настроение! А заедно с приказните герои, радост на децата ще дарява и Дядо Коледа. На 3, 10 и 17 декември от 11.00 ч. в салона на кукления театър Дядо Коледа ще очаква всички, желаещи да се снимат с него и да получат подарък! Но е желателно, разбира се, преди това той да бъде посетен от родителите на децата! Заявките - на тел. 0885 641842.
С коледни спектакли от репертоара на театъра ще зарадваме и децата в София, Ямбол, Чепеларе, Смолян, Момчилград, Кирково и др., общо над 40 обекта" – сподели директорът на театъра Гълъб Бочуков.

Ако сте пропуснали премиерата на "Тайната вечеря на Дякона Левски" от Стефан Цанев, може да посетите спектакъла на 4 декември от 18.00 ч., на 5 декември от 16.00 ч. и на 8 декември от 17.00 ч.
На 16 декември на кърджалийска сцена ще гостува Васил Петров с концерта си "Бяла Коледа" , част от националното турне на прочутия ни джазмен, заедно с Врачанската филхармония.

ОЧАКВАМЕ ВИ!